Cene

Ljudje se razlikujemo po znanju v statistiki in tematikah, ki nas zanimajo. Zato je vsaka vaša naloga drugačna in s tem tudi vprašanja, ki se pojavijo.

Sporočite nam, kaj potrebujete, in na podlagi pridobljenih informacij vam bomo lahko povedali, kolikšna bo cena naše pomoči.

Vse naše stranke so z nami zadovoljne, saj jim pomagamo do odlično narejenega empiričnega dela. Naše storitve so vrhunske kakovosti, saj smo na področju anketnih vprašalnikov in statističnih analiz strokovnjaki že vrsto let. Odlikuje nas tudi hitra odzivnost, zato ste lahko prepričani, da bo vaš empirični del narejen do dogovorjenega časa.

Cene storitev so odvisne od vrste pomoči, časa izpeljave, zahtevnosti in obsega pomoči, ki jo potrebujete.

Za orientacijo pa:

  • Anketni vprašalniki: delovna ura – 25 EUR
  • Statistične analize: delovna ura – 26 do 39 EUR
  • Svetovanje: svetovalna ura – 55 do 73 EUR

Vsi zneski že vsebujejo 22 % DDV.

Poglejte okvirne cene primerov iz prakse!

Namig, kako najceneje do dobrega vprašalnika ali ustreznih statističnih analiz.

Potrudite se po svojih najboljših močeh in pripravite osnutek vprašalnika. Pošljite nam ga v pregled in ga nato na podlagi naših komentarjev in nasvetov do konca izpilite.

Če imate temeljno znanje o statističnih analizah, pripravite analizo svojih podatkov sami, nato pa nam jo pošljite v pregled in kontrolo. Če znanja o statističnih analizah nimate, vam ustrezne statistične analize s statističnimi interpretacijami pripravimo mi, sami pa poskrbite za ustrezno grafično predstavitev rezultatov.

Varujemo vaše podatke in zasebnost

Skrbno varujemo vašo identiteto in vse podatke, informacije ter drugo gradivo, ki nam ga posredujete, da lahko opravimo storitev. Vaše podatke uporabimo izključno za to, da vam lahko pomagamo in svetujemo. Prepričajte se sami.

Plačilni pogoji

Storitve, ki trajajo več kot 14 dni, lahko plačate v 2 obrokih, vse druge pa v enkratnem znesku. Plačate po predračunu in po plačilu prejmete račun. Ne poslujemo z gotovino.

CeneČe želite natančno ponudbo, nam opišite, kaj potrebujete, in pripravili vam bomo predračun. Oglasite se: info@benstat.si!