BenNOVICE 4-13

2774 ogledov

Tokratne novice malce drugače. Ne prezrite, kaj vse smo pripravili za vas!

Spoznajte BenSTAT!

V preteklem mesecu ste BenSTAT lahko spoznali na 14. Študentski areni v Ljubljani. In to še ni vse. Vsi, ki ste našli naši anketarki na areni in nam podali svoje mnenje o dogodku, ste bili nagrajeni. Podelili smo 200 BenSTAT darilnih bonov! Najlepše pa smo dan polepšali trem nagrajencem, ki so prejeli glavne 3 nagrade v skupni vrednosti 450 EUR!

Ali ste vedeli?

BenSTAT ima novo spletno stran za študente! Na njej po novem lahko najdete od primerov anketnih vprašalnikov do podrobnejše predstavitve naše ponudbe statističnih analiz. Ne spreglejte tudi številnih odzivov naših strank, katerim smo že pomagali pri končevanju študija. In še in še…preverite sami!

Priporočamo vam!

Dober empirični del boste pripravili le, če boste pred samo pripravo že imeli tudi določena osnovna teoretična znanja. Veliko vsebine že lahko najdete na našem blogu, ki ga bomo tudi v bodoče pridno dopolnjevali.

Uporabno!

Če ste pred pripravo empiričnega dela in se še niste prijavili na naše brezplačne skrivnosti, ki vam bodo v korist pri končevanju študija, to storite še danes.

Če imate težave zaradi nerazumevanja različnih strokovnih izrazov s področja anketnih vprašalnikov, statističnih analiz in empiričnih raziskav, si naročite naš slovar. Zagotovo vam bo v veliko pomoč, saj je opremljen tudi z angleškimi termini. Slovar naročite še danes!

Pripravljate anketni vprašalnik ali se ukvarjate s statistično analizo podatkov? V podjetju BenSTAT bomo poskrbeli za kakovost vaše ankete, rezultatov in celotnega empiričnega dela. Oglasite se: info@benstat.si!