Imam dispozicijo – kaj pa zdaj?

3615 ogledov

Pogosto nas sprašujete, kako nadaljevati z delom sedaj, ko imate potrjeno dispozicijo. Zato so današnje novice namenjene vsem s potrjeno dispozicijo in je pred vami uresničevanje vsega v njej zapisanega.

Spoznajte nov termin:

  • Anketni vprašalnik

Anketni vprašalnik je merski instrument/orodje, ki ga za zbiranje podatkov uporabljamo v kvantitativnem raziskovanju. Poučite se!

Ali ste vedeli?

Največja napaka, ki jo lahko naredite sedaj, ko imate potrjeno dispozicijo je, da zaspite! Ne bodite zadovoljni že s potrjeno dispozicijo, ampak nadaljujte z vašim delom brez predaha. Sedaj ste »padli notr’« in če boste z delom prekinili se zna zgoditi, da bo priprava zaključne naloge postal cilj šele prihodnjega leta. In verjemite, dlje boste odlašali, težje boste nadaljevali z delom.

Priporočamo vam!

Po potrditvi dispozicije je čas za akcijo! Potrudite se, da čim prej zaključite vsaj prvi osnutek teoretičnega dela (če ga seveda še nimate spisanega), nato pa pripravite merski inštrument (anketa, intervju…) in zberite podatke. Priporočam vam, da vzporedno z zbiranjem podatkov izpopolnite tudi vaš teoretični del. Ker ko bodo podatki zbrani, bo pred vami že delo na empiričnem delu.

Uporabno!

V zadnjem času smo prejeli več prošenj po posredovanju primerov dispozicije. Ker mi dokumentov naših strank nikakor ne razkrivamo pozivamo vas, da pomagate drugim. Pošljite nam vašo dispozicijo na naš e-naslov in nam pisno dovolite, da jo kot primer lahko objavimo na naši spletni strani.

Če boste potrebovali pomoč…

Pomagali vam bomo z nasveti ali s konkretnimi rešitvami, kot smo pomagali tudi vašim kolegom, ki so se srečali s podobnimi težavami. Imate vprašanja ali dileme? Oglasite se: info@benstat.si!